Dags att sätta upp en webbshop? Eller ska du köra dropshipping?

Vi hjälper till med allt från produkthantering till betalningshantering inom E-handel. Vi ser vi till att din webshop erbjuder en smidig användarresa och en lätthanterlig lagerlista för dig att hantera.

Boka gratis konsultation

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedanför så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Utmärkt
Baserat på 60 recensioner
Silo service AB Industrikonsult
Silo service AB Industrikonsult
2024-06-11
Jag rekommenderar starkt Nisvet Suljic som webbyrå. Deras professionalism och kvalitet är imponerande. De förstod våra behov, levererade kreativa lösningar, och höll oss uppdaterade genom hela processen. Projektet slutfördes i tid och överträffade våra förväntningar. Perfekt val för dig som vill ha pålitlig service och högkvalitativt arbete.
nilla holmström
nilla holmström
2024-04-20
Snabb proffsig servide. Rekommenderar dem starkt
Christoffer Jensen
Christoffer Jensen
2024-03-25
Extremt nöjd med deras tjänster!
Henrik Holmquist
Henrik Holmquist
2024-03-22
Riktigt bra service!
Veronica Sundstrom
Veronica Sundstrom
2024-03-05
Superbra service och kompetens! Snabb och effektiv både i utförande och återkoppling. Rekommenderas varmt.
Martin Liljeholm
Martin Liljeholm
2024-03-01
Bästa servicen man kan hitta! Rekommenderar starkt 10/10 i betyg
Lifting-Beauty Göteborg
Lifting-Beauty Göteborg
2024-03-01
Jag är så imponerad av den hemsida du har skapat för mitt företag! Designen är modern och professionell, och jag älskar hur smidigt allt fungerar. Det är verkligen en fantastisk representation av mitt företag . Tack för ditt hårda arbete och dedikation! 🙏🤩
Nik
Nik
2024-02-28
Suverän service
Zorica Karetic
Zorica Karetic
2024-02-18
Snabb respons, vi har skapat vår hemsida via Suavo Media och har fått suverän service👍🏻
Johnny Kruse
Johnny Kruse
2024-02-18
Vilken service dom har och kunskap . Är super nöjd

Shopify, en plattform byggd för tillväxt!

Som en ledande e-handelsplattform är Shopify vanligtvis den bästa plattformen för företag av alla storlekar. Oavsett storlek kommer Shopify tillåta en flexibel och användarvänlig inställning till deras backend-hantering. För att inte tala om, vi kommer att tillhandahålla backend-utbildning under överlämnandet av din webbplats.

Vi stödjer våra kunder att integrera reklamkampanjer med Shopifys marknadsföringskanaler, appar och verktyg. Med vår byråexpertis kommer detta att resultera i en lyftande marknadsföringsstrategi för e-handel fokuserad på resultatdriven kommunikation och en stark ROI.

Woocommerce: Sälj online med enkla men kraftfulla verktyg

Vi fokuserar på att leverera unika och professionella resultat genom att bygga ditt företag som bäst fungerar för ditt varumärke, förmedlar ditt budskap och omvandlar shoppare till kunder.

Nyckeln till en framgångsrik WooCommerce-webbplats är inte bara designen utan också en bra strategi för utveckling och marknadsföring. Vi fokuserar på dina kunders persona och shoppingbeteende och vi kommer på en idé som ger dem en meningsfull upplevelse på din webbplats eftersom en person som har en trevlig upplevelse är mer benägen att göra ett köp.

Välj handelsplattform, vi bygger!

Vi hjälper dig att välja den bästa e-handelsplattformen för att bygga din webbplats för att hjälpa dig att erbjuda dina kunder enkel navigering för att köpa.

Woocommerce

I dagens digitala era är responsiva hemsidor avgörande. Vi skapar responsiva hemsidor för att säkerställa en jämn och engagerande användarupplevelse oavsett enhet.

Shopify

Vårt erfarna designteam strävar alltid efter kreativ perfektion. Vi omfamnar de senaste designtrenderna och teknikerna för att säkerställa att din webbplats inte bara är estetiskt tilltalande utan också aktuell och modern.

Anpassade lösningar

Vi förstår att varje företag är unikt. Därför erbjuder vi skräddarsydda grafiska designlösningar som passar perfekt för ditt varumärke och din målgrupp. Ingen uppgift är för stor eller för liten för oss.

Optimering av omvandlingsfrekvens

Vi genomför CRO-implementeringar (Conversion Rate Optimization) inklusive värmekartprogram, A/B-tester och uppmaningsgranskningar så att din e-handelswebbplats är skräddarsydd för din målgrupp och inrättad för att uppmuntra konverteringar.

Vanliga frågor kring E-handel/E-Commerce

E-handel, eller elektronisk handel, är köp och försäljning av varor och tjänster över internet.

Dropshipping är en affärsmodell där återförsäljaren inte behöver ha produkter i lager. Istället skickas produkter direkt från leverantören till kunden.

WooCommerce är en populär plugin för WordPress som gör det möjligt att konvertera en vanlig webbplats till en fullfjädrad e-handelsplattform.

Ett SSL-certifikat säkerställer att dataöverföring mellan webbläsare och webbserver är krypterad, vilket är avgörande för säkra transaktioner och skydd av kundinformation.

En digital plånbok är en elektronisk plats där kunder kan lagra sina betalningsuppgifter för snabba och smidiga onlineköp.

En CTA är en designelement som uppmanar användare att vidta en önskad åtgärd, som att köpa en produkt eller prenumerera på nyhetsbrevet.

Cross-selling innebär att sälja ytterligare produkter som kompletterar det som kunden redan har köpt. Up-selling innebär att övertyga kunden att köpa en dyrare version eller uppgradering av det önskade objektet.

För stora eller dåligt komprimerade bilder kan leda till långa laddningstider. Optimerade bilder med bra kvalitet förbättrar användarupplevelsen.

En virtuell kundvagn innehåller produkter som användaren planerar att köpa, medan en önskelista innehåller produkter som användaren har markerat som intressanta men inte nödvändigtvis tänker köpa omedelbart.

B2B (Business-to-Business) e-handel involverar försäljning mellan företag, medan B2C (Business-to-Consumer) e-handel involverar försäljning från företag till konsumenter.

Sociala medier ger möjlighet att marknadsföra produkter, bygga varumärkesmedvetenhet och engagera kunder direkt, vilket kan öka försäljningen och stärka kundrelationerna.

E-handel sker online, medan traditionell handel sker i fysiska butiker eller på andra platser utanför internet.

Fördelarna inkluderar minimal lagerhållning, låga startkostnader och möjligheten att erbjuda ett stort sortiment utan att behöva köpa och lagra produkter i förväg.

Framgångsrik e-handel kräver en användarvänlig webbplats, pålitlig betalningshantering, effektiv logistik och marknadsföring.

En tydlig returpolicy och en enkel process för kunder att returnera produkter är viktiga för att hantera produktreturer framgångsrikt.

Responsiv design är avgörande för att säkerställa en bra användarupplevelse på olika enheter, vilket ökar konverteringsgraden och kundtillfredsställelsen.

Optimering för sökmotorer inkluderar att använda relevanta nyckelord, skapa en effektiv URL-struktur, optimera produktbeskrivningar och bygga länkar till webbplatsen.

Använd högkvalitativa bilder, visa produkten från olika vinklar och inkludera zoomfunktioner för att ge kunderna en detaljerad vy av produkten.

Horisontell responsiv design anpassar sig främst till olika skärmstorlekar, medan vertikal responsiv design fokuserar på att anpassa sig till olika skärmriktningar, som porträtt eller landskap.

Att erbjuda flera betalningsalternativ ökar bekvämligheten för kunderna och kan öka konverteringsgraden genom att möta olika preferenser.

Produktrecensioner och betyg ger trovärdighet och påverkar kundernas beslut genom att erbjuda insikt från andra köpare.

Suavo Media är en komplett webbyrå som inte bara arbetar med E-handel. Våra kunder finns utspridda i hela Sverige och vi arbetar ofta mer övergripande med våra kunders digitala marknadsföring. Några av våra andra affärsområden omfattar exempelvis Digital marknadsföring, sociala medier, Google Ads, webbutveckling med mera.

Rulla till toppen