Dags för en ny logotype?

Suavo Media är experter inom grafisk design. Vår expertis sträcker sig över olika områden inom grafisk design, inklusive logotyper, marknadsföringsmaterial, webbdesign och företagsidentitet.

Boka gratis konsultation

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedanför så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Utmärkt
Baserat på 52 recensioner
sebastian karlsson
sebastian karlsson
2024-01-27
siem iseyas
siem iseyas
2024-01-26
Very happy with our website for White Horse Bar.
Edi Bro
Edi Bro
2024-01-25
Supernöjd med all service Snabbt enkelt proffesionellt Och prisvärt! Rekommenderas starkt
Edina C
Edina C
2024-01-19
Mycket bra rådgivnig, supernöjd med hemsidan. Snabb och bra service alltid bra lösningar. Rekommenderar starkt till alla företag! Fixa Köket Gbg AB Specialister inom köksrenoveringar
Sszerszen
Sszerszen
2024-01-18
Oerhört nöjd med hjälpen vi fick, toppen service!
jusufovic100
jusufovic100
2024-01-12
Alina Cojocaru
Alina Cojocaru
2024-01-11
Nordic Buy & Go
Nordic Buy & Go
2024-01-11
Rekommenderar stark
Hussein Ibrahim
Hussein Ibrahim
2024-01-09
Grym service och kommunikation plus fina resultat. Verkligen dedikerade för sitt yrke. Vi uppskattar ert arbete, stort tack!
E.M.F Städföretag
E.M.F Städföretag
2024-01-08
Jag vill tacka ditt företag och allt du är den bästa jag kan varmt rekommendera Anna att ansluta sig och få hjälp av dig du är bäst

Vi är experter på visuell identitet!

Grafisk design är ett brett område och vi tänker lika brett när vi designar för alla media. Bra design är designad för att appliceras både i tryck och digitalt. Vi gillar design som förmedlar rätt känsla och där form och funktion kan gå hand i hand. Vi är bra på strategier och design som håller ihop ditt varumärke.

Tveka inte att ta kontakt med oss för att diskutera dina behov och visioner. Vi är här för att lyssna, samarbeta och omvandla dina idéer till verklighet.

Varför välja oss?

Logotyp och grafisk profil

Vårt erfarna designteam strävar alltid efter kreativ perfektion. Vi omfamnar de senaste designtrenderna och teknikerna för att säkerställa att din webbplats är aktuell men också modern.

Responsiv Design

I dagens digitala era är responsiva hemsidor avgörande. Vi skapar responsiva hemsidor för att säkerställa en jämn och engagerande användarupplevelse oavsett enhet.

Anpassade lösningar

Vi förstår att varje företag är unikt. Därför erbjuder vi skräddarsydda grafiska designlösningar som passar perfekt för ditt varumärke och din målgrupp. Ingen uppgift är liten för oss.

Ett urval av våra logotyper

Nedan hittar du några utvalda logotyper från våra kunder som vi har skapat.

Vi erbjuder logotyper och grafik för både webb och tryck. Hos oss står du alltid i centrum och vi arbetar alltid utifrån element som passar din bransch. Att köpa en logotyp ska vara enkelt! Fokus ligger alltid på att skapa en logotyp som andas kvalitet och tidlöshet. Få inspiration till din egen logotyp genom att se våra kunder.

Om du har frågor om våra logotyper, eller om du vill att vi ska skapa en logotyp för ditt företag, kan du alltid kontakta oss direkt.

Prylpolarn

Logotype

Beauty Corner By Z

Logotype / Varumärkesbyggande

Eloa Bygg AB

Logotype

BA Tvätt Rekond & Polering

Logotype

Prylpolarn

Logotype / Varumärkesbyggande

Ildal Bygg & Åkeri

Logotype

Vanliga frågor kring grafisk design

Grafisk design är processen att skapa visuella element för att kommunicera ett meddelande eller en idé. Det kan inkludera layout, färgval, typografi och bildmanipulation.

Logotyper är en central del av ett varumärkesidentitet och hjälper till att skapa igenkänning, differentiering och kommunicera företagets värden.

Rastergrafik är uppbyggd av pixel och förlorar kvalitet vid förstoring, medan vektorgrafik bygger på matematiska kurvor och kan ändras i storlek utan att förlora skärpa.

Typografi handlar om arrangemanget och stilen av text. Det är viktigt för att förmedla tonen och stilen på ett meddelande samt för att förbättra läsbarheten.

En enhetlig visuell identitet uppnås genom att använda konsekvent färgschema, typografi och designelement över alla varumärkesmaterial.

Kontrast och ljushet hjälper till att framhäva viktiga element och förbättra läsbarheten genom att skapa tydliga visuella hierarkier.

Bleeds är extra områden runt en design som möjliggör korrekt skärning efter tryckning. Det är viktigt för att undvika vita kanter och säkerställa en ren finish.

Responsiv design säkerställer att logotyper och grafik ser bra ut och är lättlästa på olika enheter och skärmstorlekar.

CMYK är en färgprofil som används för tryckning. Den består av cyan, magenta, gul och svart och används för att skapa färgtryck.

En favicon är en liten ikon som visas i webbläsarens flik eller adressfält. Den ökar igenkänningen och professionalism på en webbplats.

Feedback är avgörande för att förstå och uppfylla klientens eller användarens behov. Det hjälper designern att göra nödvändiga justeringar och förbättringar.

En logotyp, eller logga, är en unik grafisk symbol eller tecken som representerar ett företag eller en organisation.

En effektiv logotyp bör vara enkel, minnesvärd, tidlös, skalbar och representera företagets identitet.

Färgvalet påverkar känslan och budskapet i en design. Olika färger kan framkalla olika känslor och associationer.

En moodboard är en samling av bilder, färger och text som används för att samla inspiration och ge riktning åt designprocessen.

En statisk webbplats har oföränderligt innehåll, medan en dynamisk webbplats kan anpassa innehållet baserat på användarens interaktioner och andra variabler.

UX-design (användarupplevelse-design) fokuserar på att förbättra användarens upplevelse genom att skapa intuitiva och användarvänliga gränssnitt.

En vektorlogotyp är en logotyp skapad med vektorgrafik, vilket gör den skalbar utan att förlora kvalitet. Det är vanligt för tryck och digital användning.

Horisontell responsiv design anpassar sig främst till olika skärmstorlekar, medan vertikal responsiv design fokuserar på att anpassa sig till olika skärmriktningar, som porträtt eller landskap.

Negativt utrymme, eller vitt utrymme, ger designen andrum och hjälper till att fokusera på viktiga element, vilket ökar läsbarheten och visuell attraktion.

”Branding” omfattar alla aspekter av ett varumärkes identitet, inklusive logotyper, färger, typografi och tonalitet. En logotyp är en specifik grafisk representation av varumärket.

Suavo Media är en komplett webbyrå som inte bara arbetar med SEO lokalt där vi har vårt huvudkontor. Våra kunder finns utspridda i hela Sverige och vi arbetar ofta mer övergripande med våra kunders digitala marknadsföring. Några av våra andra affärsområden omfattar exempelvis Digital marknadsföring, sociala medier, Google Ads, webbutveckling med mera.

Rulla till toppen