Webbutveckling & Hemsida

Dags för en ny hemsida? Vi bygger snygga hemsidor! Våra webbdesigners arbetar tillsammans med dig för att bygga en unik webbsida som ger sökträffar och nya kunder.

Boka gratis konsultation

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedanför så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Utmärkt
Baserat på 56 recensioner
siem iseyas
siem iseyas
2024-01-26
Very happy with our website for White Horse Bar.
Edi Bro
Edi Bro
2024-01-25
Supernöjd med all service Snabbt enkelt proffesionellt Och prisvärt! Rekommenderas starkt
Edina C
Edina C
2024-01-19
Mycket bra rådgivnig, supernöjd med hemsidan. Snabb och bra service alltid bra lösningar. Rekommenderar starkt till alla företag! Fixa Köket Gbg AB Specialister inom köksrenoveringar
Sszerszen
Sszerszen
2024-01-18
Oerhört nöjd med hjälpen vi fick, toppen service!
Nordic Buy & Go
Nordic Buy & Go
2024-01-11
Rekommenderar stark
Hussein Ibrahim
Hussein Ibrahim
2024-01-09
Grym service och kommunikation plus fina resultat. Verkligen dedikerade för sitt yrke. Vi uppskattar ert arbete, stort tack!
E.M.F Städföretag
E.M.F Städföretag
2024-01-08
Jag vill tacka ditt företag och allt du är den bästa jag kan varmt rekommendera Anna att ansluta sig och få hjälp av dig du är bäst

Dags för en ny hemsida?

Suavo Media står redo att omdefiniera er digitala närvaro, oavsett var i Sverige ert företag befinner sig! Vi hjälper företagare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Halmstad och över hela landet är vi nära er, redo att skapa en helt ny hemsida som tar ert företag till nya höjder online.

Er hemsida är er digitala entré, er plattform för att locka nya kunder och skapa starka band med befintliga. Med Suavo Media vid er sida kan ni vara säkra på att er nya hemsida inte bara kommer att vara vacker att se på, utan också intuitiv att använda och kraftfull i sin funktion.

Unik hemsida för varje kunds behov!

Vi på Suavo Media anser att allt ska vara unikt utformat för varje kund. Det betyder att det inte finns någon webbplats som liknar din.

Vi förstår att varje företag har unika behov och mål. Därför skräddarsyr vi varje hemsida för att passa just era krav och målgrupper. Oavsett om ni behöver en e-handelsplattform för att sälja era produkter online, en informativ webbplats för att dela er historia och era tjänster, eller en interaktiv plattform för att engagera era besökare, så kan Suavo Media göra det möjligt.

Responsiv design

Det är viktigt att din webbplats är tillgänglig på alla typer av enheter så att användare kan interagera med ditt varumärke på en stationär dator eller när de är ute och reser och på sin mobila enhet. 

Med vår expertis inom webbdesign och användarupplevelse kommer er nya hemsida att sticka ut från mängden och lämna ett varaktigt intryck på era besökare. Vi fokuserar inte bara på det visuella, utan också på funktionalitet, responsivitet och användarvänlighet för att säkerställa att er hemsida presterar på topp oavsett enhet eller plattform.

Varför välja oss?

Responsiv

Suavo Media bygger en hemsida åt dig som alltid är responsiv. Det innebär att hemsidan fungerar lika bra oavsett om det är mobil, dator eller via iPad.

Unik

Alla hemsidor Suavo Media utvecklar är anpassade för respektive företag. Det gör att du som kund kan vara säker på att du får en unik hemsida.

Simpelt

Suavo Media bygger våra hemsidor i WordPress vilket innebär att det blir både enkelt och roligt för dig att arbeta med hemsidan på egen hand.

Vi gör inte bara hemsidor!

Suavo Media är modern digital byrå som är betydligt mer än en webbyrå och som gärna tar ett strategiskt helhetsansvar för våra kunders digitala marknadsföring och sociala medier.

Några av våra övriga affärsområden omfattar Sociala medier, grafisk design, Google Ads samt SEO (Sökmotoroptimering)

Se vår portfolio

Eko Fönster
BA Tvätt Rekond & Polering
KS Motors AB
Beauty Corner By Z
MH Tuning
Aquino Tattoo Studio
Bilpartner Syd
White Horse Bar
Daunelius Art
Är du redo att förvandla din onlinenärvaro?

Vanliga frågor kring hemsidor/webutveckling

Webbdesign är konsten att skapa och planera utseendet på en webbplats. Det är viktigt eftersom det påverkar användarupplevelsen och kan påverka hur effektivt ett meddelande kommuniceras.

Responsiv design innebär att en webbplats anpassar sig dynamiskt till olika skärmstorlekar och enheter. Det är viktigt eftersom det säkerställer en bra användarupplevelse oavsett om besökaren använder en dator, surfplatta eller mobil.

Användningen av för många färger, brist på kontrast och dålig färgkombination kan påverka läsbarhet och användarvänlighet negativt.

SEO (Search Engine Optimization) handlar om att optimera en webbplats för att synas bättre i sökmotorresultat. Webbdesign påverkar SEO genom att påverka faktorer som laddningstid, struktur och innehåll.

Tillgänglighet kan förbättras genom att använda korrekt HTML, tillhandahålla alternativ för multimedia och säkerställa kontraster och textstorlekar som är läsbara för alla.

Att testa en webbplats innan publicering identifierar och korrigerar potentiella fel och säkerställer en jämn användarupplevelse över olika plattformar och enheter.

En sitemap är en lista över alla sidor på en webbplats och underlättar för sökmotorer att indexera sidorna. Det kan också hjälpa användare att navigera genom webbplatsen.

För stora eller dåligt komprimerade bilder kan leda till långa laddningstider. Optimerade bilder med bra kvalitet förbättrar användarupplevelsen.

Överdriven användning av JavaScript, otillräcklig cachning och bristande optimering av bilder är vanliga fel som kan påverka prestandan negativt.

En bra typografi och välvalda fonter kan förbättra läsbarheten och göra webbplatsen mer professionell och lättläst.

WordPress är en öppen källkodsplattform för webbpublicering och en av de mest populära CMS (Content Management Systems) som används för att skapa och underhålla webbplatser.

Användarvänlig webbdesign betonar tydlighet, enkelhet, och tillgänglighet. God navigering och responsiv design är också viktiga.

UX (användarupplevelse) fokuserar på hur användare interagerar med en webbplats, medan UI (användargränssnitt) handlar om utseendet och interaktiviteten på själva gränssnittet.

Snabba laddningstider är avgörande för att behålla besökare. Det kan förbättras genom att optimera bilder, använda cache, och välja en pålitlig webbhotelltjänst.

En Call to Action är en designkomponent som uppmuntrar användaren att utföra en önskad handling, som att klicka på en knapp eller fylla i ett formulär. Det är viktigt för att styra besökare mot önskade konverteringar.

En statisk webbplats har oföränderligt innehåll, medan en dynamisk webbplats kan anpassa innehållet baserat på användarens interaktioner och andra variabler.

Frontend omfattar det som användaren ser och interagerar med på webbplatsen, medan backend innefattar den tekniska infrastrukturen och databasen som driver webbplatsen.

Ett SSL-certifikat säkerställer att kommunikationen mellan webbläsaren och webbplatsen är krypterad. Det är viktigt för att skydda användardata och bygga förtroende.

Horisontell responsiv design anpassar sig främst till olika skärmstorlekar, medan vertikal responsiv design fokuserar på att anpassa sig till olika skärmriktningar, som porträtt eller landskap.

Ett Content Management System är en programvara som används för att skapa, redigera och hantera digitalt innehåll på en webbplats, vilket gör det lättare att uppdatera och underhålla.

Tydlig och konsistent navigering underlättar för användare att hitta det de letar efter, vilket förbättrar användarupplevelsen och ökar sannolikheten för konverteringar.

Suavo Media är en komplett webbyrå som inte bara arbetar med SEO lokalt där vi har vårt huvudkontor. Våra kunder finns utspridda i hela Sverige och vi arbetar ofta mer övergripande med våra kunders digitala marknadsföring. Några av våra andra affärsområden omfattar exempelvis Digital marknadsföring, sociala medier, Google Ads, webbutveckling med mera.

Rulla till toppen
Ring oss idag!